Aannemer Alphen aan den Rijn gevonden!

Niks is vervelender wanneer je maar al te graag wilt verbouwen in je eigen woning maar je krijgt het niet voor mekaar. Zelf een serre aanbouwen is nu eenmaal iets wat je niet doorgaans meemaakt waardoor dit al afgestreept kan worden. Maar wat nou als je dit maar al te graag wel wilt hebben? Besteedt het uit aan een gespecialiseerd bedrijf! Een Aannemer Alphen aan den Rijn is op het internet zo gevonden, mits je natuurlijk in die regio woonachtig bent!

Snelle servicelogo-9-e1443773837689

Ik heb voor enkele weken terug bij diverse bedrijven een offerte opgevraagd om een serre aan te bouwen. Ook zijn de bedrijven welke ik gecontacteerd heb langs geweest om een goede prijsopgave te maken. Uiteindelijk was er bij een bedrijf een goede “klik” wat je nodig hebt om een aannemer jouw huis in te laten. Hun komen immers in jouw privé woning en dan moet er wel degelijk een vorm van vertrouwen zijn toch?slideshow3-300x113

Ik had gezocht op Aannemer Alphen aan den Rijn en terecht gekomen op de website van Bouwbedijf B.W. van Vliet & Zoon. Hun zijn de enige die de tijd ervoor hebben genomen om alles zo goed mogelijk te bekijken en eventueel ook hun inspraak hebben gegeven. Dit vond ik enorm prettig aangezien ik natuurlijk niet veel verstand heb van het aanbouwen en hun gelukkig wel! Ook nadat we de offerte hebben ontvangen werden we netjes behandeld. Zo beginnen ze volgende week met het aanbouwen van de serre, ik kan in ieder geval niet wachten tot het zover is!