Binnenzonwering Zeeuws Vlaanderen: functioneel en gezellig

Heerlijk als de zon schijnt, maar in huis kan het ook hinderlijk zijn. Zon in uw ogen terwijl u de krant leest, de stralen die net op uw tv of beeldscherm vallen of gewoon teveel licht? Zonwering is dan aan te raden.
Wij kozen voor onze nieuwe woning voor binnenzonwering. In onze zoektocht naar een leverancier van binnenzonwering Zeeuws Vlaanderen kwamen we uit bij Croes Home Projects in Zeeland.
Croes Home Projects heeft geen showroom dus leveren ze via concurrerende prijzen. Ze hebben een ruime keuze aan mogelijkheden, materialen en kleuren. Voor elk interieur is iets moois te vinden. Naast binnenzonwering doen ze ook buitenzonwering zoals screens, markiezen en uitvalschermen en horsystemen.

Binnenzonwering Zeeuws Vlaanderen

Soorten binnenzonwering

Er zijn verschillende soorten binnenzonwering zoals: rolgordijnen, plissé- of duettegordijnen (met enkele of dubbele vouw), facettes, jaloezieën, lamellen, shutters (dit zijn luiken met verstelbare horizontale latten) of duorolgordijnen. Allemaal hebben zij hun eigen mogelijkheden, materialen en kleuren. Kiest u voor verduisterende of juist transparante rolgordijnen of toch liever houten jaloezieën? Zoveel verschillende stijlen dat er voor elk interieur wel iets tussen zit. Zonwering heeft immers vaak ook een decoratieve functie. Functionaliteit gecombineerd met gezelligheid.

Bij Croes Home Projects kunt u terecht voor vakkundig advies, een groot assortiment kwaliteitszonwering en vakkundige montage met prefecte afwerking. Wij zijn erg tevreden over de geleverde zonwering. Niet alleen de kwaliteit maar ook het advies en de service. Dus bent u op zoek naar binnenzonwering Zeeuws Vlaanderen? Neem dan zeker contact op met Croes Home Projects voor een deskundig advies op maat.