Blij met mijn pingpongtafel outdoor

pingpongtafel outdoor

pingpongtafel outdoorRecentelijk heb ik mijn tuin weer eens onder handen genomen. Ik ben flink aan de slag gegaan hun die weer winter klaar te maken. Dit natuurlijk zodat ik de in zomer zo min mogelijk hoef te doen. Omdat ik nog al een sportfanaat ben wou ik iets plaatsen in mijn tuin wat weinig mensen hebben, namelijk een pingpongtafel outdoor. Wanneer er dan geen wind is en het niet te koud is, kun ik dit met vrienden doen. Het is een bezigheid waarbij tegelijkertijd intensief bezig bent, maar ook gezellig kunt praten met elkaar.

Alleen stond ik nu voor de opgave om deze ergens online te vinden. Ik was van mening dat ik zoiets niet in het echt hoef te zien en gewoon kan afgaan op foto’s of afbeeldingen. Vandaar dat ik online zocht naar “tafeltennistafel voor in de achtertuin”. Zo ben ik uiteindelijk terecht gekomen op de site pingpongtafel.nl. Ik hier ik dus ook de tafel op de kop getikt.

heblad

Hij wordt volgende week geleverd

Betonnen tafeltennistafelEigenlijk ging alles bij deze firma eenvoudig. De site is erg duidelijk, ook de foto’s worden duidelijk in beeld gebracht. Ik heb inmiddels bericht gekregen dat de pingpongtafel outdoor volgende week geleverd gaat worden. Wanneer dit gebeurt is laat ik het jullie natuurlijk weten. Hopelijk wordt het vanaf dan ook wat beter weer. Het hoeft van mij niet eens warm te zijn, zolang er maar geen wind is. Zo kan ik samen met mijn vrienden vele potjes tafeltennis spelen onder het genoten van een biertje.

Zij leveren overigens ook nog andere producten zoals betonnen banken, picknicksets etc. Zeker de moeite waard om een naar de site van HeBlad te gaan lijkt mij zo!