De reden achter industriële verlichting!

industriele verlichting

Industriele verlichting is een van de meest gewilde soorten verlichting van dit moment. Veel woningeigenaren besuliten om hun verouderde lampen te vervangen door de nieuwe trend: industriele verlichting. Maar waarom doen ze dit eigenlijk? Wat maakt industriële verlichting zo trending? Het antwoord is eigenlijk eenvoudig: dat komt door de grote voordelen die industriële verlichting en armaturen te bieden hebben. In dit blog zetten we de meest aantrekkelijke kenmerken van industriële lampen voor je op een rij. Je zult ontdekken dat je als liefhebber van mooie verlichting eigenlijk niet om industriële verlichtingssoorten heen kunt!

Belangrijkste kenmerken van industriele verlichting

Om te begrijpen waarom industriële lampen zo populair zijn tegenwoordig, is het belangrijk om de kenmerken van dit soort verlichting scherp te hebben. Lampen in industriële stijl kenmerken zich door hun robuustheid, het gebruik van sterke en natuurlijke materialen (zoals hout, aluminium, steen en rvs) en door hun moderne én tegelijk klassieke looks. AL met al gaat het om verlichting die in vrijwel elk interieur het verschil kan maken tussen saai enerzijds en uitdagend en aantrekkelijk anderzijds!

industriele verlichting

Je kiest voor lampen die sterk en duurzaam zijn

Een van de belangrijkste redenen om voor industriële verlichting te kiezen is de kracht en de duurzaamheid van deze verlichtingsstijl. Doordat industriele lampen en armaturen gemaakt zijn van sterke natuurlijke materialen, zoals massief hout, steen of sterk aluminium, hebben ze een erg lange levensduur. En dat is natuurlijk voordelig, omdat je je armatuur en lampen minder vaak hoeft te vervangen. Ook het milieu en klimaat zijn blij met jouw keuze voor industriële verlichting. Zeker als je ervoor kiest om LED-lampen te gebruiken, die tot wel 90 procent aan stroomkosten kunne besparen.

Verlichting die in elk woning tot hun recht komen

Fijn aan industriële verlichting is dat deze verlichting in elk soort huis en woonkamer tot zijn recht komt, maar ook in winkels, kantoren en kantines gebruikt kan worden voor meer sfeer en stijl. Verder zijn er tal van armaturen en lampsoorten beschikbaar om jou industriële verlichting echt te laten shinen. Bekijk alle varianten en koop jouw industriële verlichting voordelig via internet!