De Sanitair Online douchekraan detoneert zeker niet

31Wegens mijn interesse in architectuur zal ik ook een licht laten schijnen op hoe ik mijn badkamer heb aangepakt. Het is alweer enige tijd geleden maar ik weet bijvoorbeeld nog goed wat een speurtocht ik naar sommige artikelen heb gehad. Daaraan merkte ik maar weer al te goed hoe een enorme perfectionist en een pietje precies ik ben – het moest namelijk allemaal klóppen. Dat gaat zelfs zover dat ik op details als douchekranen let!

Karakteristieke Sanitair Online douchekraan

48Geen wonder ook eigenlijk, al zeg ik dit niet om mijzelf te verdedigen. Maar je hebt maar één huis en daarin wil je alles zo mooi mogelijk doen. Als je dan eindelijk een bepaalde stijl hebt gevonden voor je badkamer en je een douche hebt gevonden die aanspreekt en tevens een bijpassend bad, dan is het niet gek hiervoor ook een bijpassende kraan te willen hebben – ik ben vast niet de enige die er weken over heeft kunnen doen precies de juiste badkraan te vinden.

51Het is uiteindelijk een De Sanitair Online douchekraan geworden en als je eens naar de afbeelding hiernaast kijkt, dan snap je vast ook wel waarom mijn keuze hierop is gevallen. Het is een prachtige, karakteristieke kraan – maar dan wel geheel nieuw, voor mij geen tweedehands sanitaire artikelen namelijk! Voor de volledigheid heb ik ook een afbeelding van mijn bad geplaatst, dan snap je waarom ik nou uitgerekend voor deze combinatie heb gekozen – voor mij klópte het gewoon helemaal. En nog steeds, want het is heerlijk badderen in mijn badkamer!

Tip: bezoek de winkel van Sanitair Online ook zeker eens, je vindt er alle kwaliteitsartikelen tegen zeer schappelijke prijzen.