Deze soorten therdex PVC kun je uit kiezen

therdex PVC

Iedereen die al even op zoek is naar een nieuwe vloer van PVC heeft al wel eens de naam therdex PVC voorbij horen komen. Therdex is een van de merken die bekend staan om het maken van kwalitatief goede vloeren van PVC, die ondertussen ook nog smaakvol en design zijn. Overweeg jij therdex ook al een tijdje? Hier ontdek je meer over het assortiment.

Soorten vloeren

Therdex heeft de beschikbare vloeren ingedeeld in een aantal categorieën:

  • therdex basic
  • therdex click
  • therdex originals
  • therdex herringbone
  • therdex loose lay

Elke categorie heeft ook weer meerdere opties. Je moet je dus vooral niet laten ontmoedigen als er niet direct tussen zit wat jij zoekt. Kijk altijd even wat het merk precies aanbiedt op de eigen website of een van de vele resellers in ons land, en daarbuiten.

therdex PVC

Therdex basic

Dit is waar het allemaal begon, met de therdex basic. Dit is een rustieke eiken houten vloer waarvan kleur en design in perfecte balans zijn. Deze vloer past bij vrijwel elk interieur, onafhankelijk van je stijl. Er zijn twee series om uit te kiezen waarvan de eerste vooral rustiek en rustig is. De tweede, ook wel 4,2 genoemd, heeft gezonde noesten in het materiaal en een extra warme kleur. 

Therdex click

De click serie staat erom bekend dat alles goed en mooi in elkaar kan klikken. De vloeren hebben een dikkere plank welke voorzien is van een hoogwaardig kliksysteem. De vloer kan zelf gelegd worden dankzij dit systeem maar nog altijd is uitbesteden ook een goede optie. 

Therdex originals

Dit type vloer is ontstaan in de wereld van parket. Het is duidelijk zichtbaar dat de Original is ontwikkeld vanuit de parketwereld.Er zijn drie dessins om uit te kiezen vertaald naar 12 verschillende items. De planklengte is 150 centimeter.