Dit zegt jouw droom kleurenpalet van je interieur over jou

Ben je ook zo aan het fantaseren over je leven nadat je bent afgestudeerd en wanneer je eindelijk op jezelf mag wonen in je eigen paleisje? Dan ben je zeker niet de enige.

Eetkamerstoelen met een funky print, grappige accessoires voor op je slaapkamer… iedereen droomt er wel van. Hoe leuk is het om urenlang te scrollen op Pinterest boards, op zoek naar inspiratie voor leuke meubelen in Hengelo, accessoires en kleurenpaletten? Geloof het of niet, maar jouw interieur smaak zegt veel over hoe jij bent als persoon. Wij leggen in dit blog uit wat jouw favoriete kleurenpalet zegt over jou.

Alles neutraal: van gebroken wit tot aan bruintinten

Ben je ook zo gek op neutrale kleuren, zoals gebroken wit, beige of andere bruintinten? Tegenwoordig zien we dit neutrale kleurenpalet steeds meer en meer in de interieurwereld. Niet zo gek ook, want dit kleurenpalet past bij daadwerkelijk alles. Daarnaast zou je het ook nog eens kunnen combineren met wat funky kleuren (wat dacht je van bruine eetkamerstoelen met groene poten?), dus dit palet is heel flexibel. Als je gek bent op neutrale kleuren, ben je vaak ook minimalistisch ingesteld en ben je een goed oog voor detail. Jij wilt dingen die constant blijven en bent niet een heel groot fan van verandering (behalve als het positief is).

Nautisch en natuurlijk

Ben je gek op een nautisch kleurenpalet (verschillende blauwtinten, lichte bruintinten zoals beige en gebroken wit)? Mensen die verlangen naar zon, zout en zee zien het glas altijd als halfvol. Jullie hebben een positieve instelling en negen van de tien keer hebben ze ook een brede lach op hun gezicht. Daarnaast zijn dit soort mensen ook altijd ontzettend behulpzaam en zullen geen seconde aarzelen om je uit de brand te helpen. Bovendien houden jullie je hoofd altijd koel, behalve in de zomer zelf (dan klagen jullie dat het net iets te warm is). Deze eigenschappen zie je ook terug in je nautische interieur! Bezoek een woonwinkel in Twente om je allermooiste meubels uit te zoeken.