Het vinden van een geschikte boxspring is nu eenmaal erg belangrijk. Ter ondersteuning van het lichaam dien je er wel voor te zorgen dat het bed op en top hoort te zijn, niet dat je dagelijks met rugklachten blijft rondlopen. Hier zit vrijwel niemand op te wachten waardoor er steeds vaker op een boxspring wordt gezocht. Dankzij het zoeken naar boxspring Eindhoven ben ook ik enthousiast hierover geworden. Niet zozeer de in Eindhoven, maar in Veldhoven hebben wij een perfecte winkel gevonden. Was namelijk terecht gekomen op de website van House of bedding. Hier is het mogelijk om een boxspring te mogen testen zodat je het zelf kan ervaren of dat het geschikt is of niet. Tevens zijn de kosten hier een stuk lager als wat ik elders zou moeten betalen voor hetzelfde bed. 

1411642508327899

Samen met mijn vriendin ben ik hier geweest en hebben we beide een boxspring mogen testen om te zien of dat het wat is of niet. Al met al ben ik dan ook zeer tevreden over de goede service welke hun hebben verleend. Een stevige boxspring hebben we bij hun dan ook gekocht en sindsdien heb ik geen last meer van mijn rug!