Een hippe keuken voor in je nieuwe huis

Keukens Rijssen 5

Vaak heeft iedereen wel een beeld van een aantal stijlen. Als ik zeg landelijke keuken denk je misschien wel aan veel hout met rustige kleuren of als ik zeg een standaard keuken kan je denken aan veel wit. Maar als je iemand een design keuken hoort noemen weet je misschien niet direct hoe het eruit ziet en welke kleuren het heeft. Zo’n keuken heeft niet persé een vaste stijl of kleur, juist bij deze soort keuken is er veel combinatie tussen stijlen. Het is dus een keuken waarvan niet veel mensen dezelfde zullen hebben als jij. Het is echt een unieke keuken.

Verschillen stijlen combineren

Om zo’n design keuken samen te stellen heb je dus ontzettend veel keus. Je kan allerlei stijlen combineren met elkaar en het helemaal naar jouw smaak ontwerpen. Je begint dus echt met een leeg ontwerp en kan daarna je stijl kiezen. Een designkeuken kan bijvoorbeeld met een landelijke stijl gecombineerd worden. Hierdoor heb je een keuken met mooi hout erin verwerkt en bijvoorbeeld prachtige spotjes in het plafond. Ook worden er vaak hele goede merken gebruikt voor het maken van deze keuken. Het is een keuken die heel erg tijdloos is en jaren mee kan gaan.

Opties om uit te kiezen

Als de stijl gekozen is, is er nog veel meer om uit te zoeken. Je kunt uit veel opties kiezen voor het keukenblad. Dit maakt je keuken helemaal af. Alle materialen die gekozen worden hebben vaak ook erg veel opties. Denk aan welke kleur je koelkast gaat worden of je broodrooster en het koffiezet apparaat. Dan moet je ook nog bedenken of de muren dezelfde kleur worden of misschien toch juist een hele aparte kleur om de keuken nog meer op te laten vallen. Vaak wordt er gekozen voor contrasterende kleuren in deze keuken. Het is een pronkstuk in je huis.