Een nieuw zwembad in de tuin

Houten_zwembad_Bodyfit1Een maand geleden heb ik bij dit bedrijf een fantastisch zwembad gekocht. Via een goede vriendin van mij kwam ik bij bodyfit terecht. Ze vertelde mij dat het een zeer professioneel bedrijf is met zeer scherpe prijzen. Ik heb toen contact met ze opgenomen en daar heb ik echt geen spijt van gehad. Ze stonden mij heel vriendelijk te woord en kreeg gelijk een vertrouwd gevoel. We hadden een afspraak gemaakt en na een week ben ik langs geweest. Zo vertelde ik dat ik een nieuw zwembad in de tuin wilde hebben. Ik leg maandelijks geld aan de kant, om dat te kunnen kopen.Bodyfit_proj_Wassenaar_05_zwembad-300x3001

Heel erg blij met mijn zwembad.

Het bedrijf is met mij schetsen gaan maken van hoe het eruit zou komen te zien. Zo hebben we alles opgemeten en heb ik mijn smaak laten zien. Ze zijn toen aan de gang gegaan en binnen vier dagen waren ze al klaar. In vier dagen tijd hebben ze dus alles uitgegraven, leidingen gelegd en alles geïnstalleerd en hadden wij ons eigen zwembad in de tuin. Het is daarom ook echt een aanrader om eens contact op te nemen met bodyfit. Je kan dan kijken wat je mogelijkheden zijn. Op de website vind je meer informatie. Mocht je er niet uitkomen kan je ze altijd mailen of bellen.Bodyfit_proj_Bloemendaal_06_zwembad-300x3001