Een terrasscherm aangeschaft!

Welkom allemaal, wat is het toch heerlijk om lekker te bloggen. Vandaag heb ik weer een leuk onderwerp. Vandaag ga ik het hebben over het terrasscherm dat ik heb aangeschaft. Ik weet dat dit niet de normaalste zaak van de wereld is, daarom leg ik het uit. Afgelopen zomer dronk ik lekker een biertje op Zandvoort. Op Zandvoort staat altijd veel wint, dit is natuurlijk logisch, aangezien het aan het strand ligt. Op het terrasje waar wij zaten hadden we gelukkig bijna geen last van de wind. We voelden de zon lekker, en de wind was nergens te bekennen. Dit kwam dankzij het terrasscherm waar wij achter zaten, dit scherm zorgt ervoor dat je lekker uit de wind zit. Bij mij in de tuin heb ik ook altijd erg veel last van de wind, daarom leek het mij wel een goed idee om zo’n scherm in mijn tuin te laten plaatsen. Ik heb daarom contact opgenomen met de eigenaar van het terras, aan hem heb ik gevraagd waar hij het scherm gekocht had. Hij vertelde me dat hij dit had gedaan op de website van Xterrior.

Een website met producten van hoge kwaliteit!

Op de website zag ik veel mooie terrasschermen, uiteindelijk vond ik er zelfs een die perfect in mijn tuin passte. Ik heb hem toen meteen besteld en inmiddels staat hij al in mijn tuin. Ik kan nu heerlijk uit de wind zitten, en dat nog wel in mijn eigen tuin! Fantastisch toch?