Euro manchetten & Compensatoren

Euro manchetten & Compensatoren is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in flexibele verbindingen en luchttechniek. Inmiddels is het bedrijf een toonaangevende producent die zijn werkgebied heeft in zowel in het binnen- als buitenland. Het bedrijf focust zich vooral op de Benelux, maar breidt uit naar Europa, Amerika en zelfs Oceanië.

Euro manchetten & CompensatorenInnovatie en productontwikkeling

Innovatie en productontwikkeling staan hoog in het vaandel. Ze zijn altijd op zoek naar nieuwe technologieën en door voorloper te zijn in het introduceren van nieuwe producttechnieken, heb zij hun sporen al ruimschoots verdiend. Zij zijn werkzaam in diverse branches, zoals: Bulk & Solids, Energie, Klimaatbeheersing, Installatietechniek, Pharma & Chemie, Voeding. Ook hebben zij regelmatig onderzoeken uitgevoerd om optimaal resultaat te kunnen garanderen.  Deze casestudies staan ook op de website, welke interessant zijn om te lezen. Er wordt tevens veel aandacht besteedt aan productietechnieken, zo kunnen zij diverse industrieën bedienen.

Euro manchetten & CompensatorenHet assortiment

Euro manchetten & Compensatoren heeft een uitgebreid assortiment op het gebied van flexibele verbindingen en luchttechniek. Zo kunt u bij hun terecht voor:

– Manchetten
– Compensatoren
– Leidingstechniek
– Belading
– Luchtverdeelslangen
– Filtertechnieken

Het gehele assortiment is onderverdeeld in logische categorieën waardoor u snel vindt wat u zoekt. Heeft u een onderdeel voor uw luchttechniek nodig? Dan raad ik u aan eens op hun website te kijken. Wanneer u niet kunt vinden wat u zoekt of u heeft een vraag of wilt graag eerst advies en/of een offerte? Dan kunt u contact opnemen met één van de deskundige medewerkers. Zij helpen u graag. Het bedrijf is bereikbaar via de mail en de telefoon. Heeft u liever dat er contact met u opgenomen wordt? Dan kunt u ook het online formulier invullen met uw naam, contactgegevens en uw vraag. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen. Wanneer u een offerte wilt aanvragen, is dit uiteraard altijd gratis en vrijblijvend. Dat is een van hun vele voordelen.