Hét apparaat voor elke werkplaats

In werkplaatsen zijn vaak een aantal producten en hulpmiddelen te vinden die je overal terugvind. Denk bijvoorbeeld aan een gereedschapswagen, palletwagens en zaagmachines. Al deze materialen die gebruikt worden, worden uiteraard na verloop van tijd smerig. Vaak heeft men dan twee opties; door blijven gebruiken tot ze niet meer werken & een nieuwe aanschaffen of de materialen met de hand schoonmaken. Men kiest vaak voor de tweede optie, maar weten maar al te goed dat dit enorm veel tijd en moeite kost. En aan het einde van de dag zijn de materialen nog steeds niet écht schoon. Dit komt simpelweg doordat bepaald vuil op sommige plekken niet met de hand te verwijderen is. Gelukkig is hier nu een oplossing voor. Maak kennis met de ultrasoon reiniger!

Wat is een ultrasoon reiniger?

Een ultrasoon reiniger is een apparaat waarmee men gemakkelijk en doeltreffend diverse materialen kan schoonmaken. Door middel van ultrasone geluidsgolven, in combinatie met reinigingsvloeistof en water, worden de kleinste vuildeeltjes op onmogelijke plekken losgeweekt. Hierdoor worden de materialen schoner dan ooit tevoren. Het grote voordeel wat deze reiniger met zich meebrengt is het feit dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Je stopt simpelweg de materialen die gereinigd moeten worden, zoals een zaagblad of compressor onderdelen, in de machine en laat de ultrasoon reiniger zijn werk doen. Na verloop van tijd zijn de materialen schoon en kan je deze uit het apparaat halen.

Wat kost een ultrasoon reiniger?

De kosten voor een ultrasoon reiniger kunnen aardig variëren; van slechts €85 tot €595. De grootste verschillen tussen de verschillende apparaten is de inhoud. De kleinste heeft een inhoud van slechts 4,5 liter, terwijl in de grote maar liefst 30 liter gaat. Afhankelijk van hoeveel materialen je per keer wilt schoonmaken kan je hierin een keuze maken wat passend is voor jou.