Het mooiste bloementjes behang voor in huis vindt je hier!

bloemetjes behang

Het bloemetjes behang is de laatste jaren steeds populairder geworden. Je ziet het in steeds meer woningen terug. Dit is ook niet zo gek, want het ziet er erg vrolijk en kleurrijk uit. Ook geeft het behang een gezellige sfeer aan je huis. Ben jij ook op zoek naar het perfecte bloemetjes behang voor in jouw woning? Lees dan verder, want in dit artikel vind je de leukste soorten bloemetjes behang.

Klassiek bloemen behang met grote rozen

Als je een klassieke sfeer uit wilt stralen in je interieur, dan is dit behang perfect voor jou. Op dit behang staan grote rozen in de kleuren lichtroze, zalmroze, rood, lila en beige. Het zijn kleuren die bij elkaar aansluiten en doordat de rozen heel dicht op elkaar staan is er ook geen achtergrond kleur nodig. In het behang zitten warme kleuren en je brengt dus goed deze warme en gezellige sfeer over in je huis.

bloemetjes behang

Verschillende kleuren bloemen met bladeren

Dit behang heeft allerlei verschillende soorten bloemen in verschillende kleuren. Ook de groene bladeren en stengels van de bloemen zijn zichtbaar in het behang. Dit behang bevat de volgende kleuren: groen, blauw, rood, roze, geel en lila. De achtergrond van het behang is beige. Doordat het behang veel verschillende kleuren bevat kan het wat druk en onrustig over komen. Het is van belang dat je de rest van je interieur hier goed op afstemt. Als je wat neutralere kleuren in je huis hebt zoals beige, wit, lichtbruin of lichtgrijs dan kan dit behang erg mooi staan. Maar als je al veel kleuren of patronen in je interieur hebt kan dit behang voor een onrustige sfeer zorgen. Dan kun je beter voor een andere soort bloemen behang kiezen met wat minder kleuren zoals het klassieke bloemen behang met grote rozen (die hierboven beschreven is).

Ik hoop dat ik je genoeg heb kunnen informeren over het bloemen behang en dat je inspiratie op hebt kunnen doen uit dit artikel.