Het voordeel van groen op kantoor gaat dieper dan alleen esthetiek

Zou het niet geweldig zijn om te werken op een plek die fris, groen is en weinig schade toebrengt aan het milieu? Bepaalde kantoorplanten naar de site van plantingpower vragen weinig onderhoud en geven een onmiddellijke boost!

Koop wat kamerplanten

Kantoorplanten verbeteren niet alleen de uitstraling van de werkvloer, maar kunnen ook de luchtkwaliteit verbeteren. Een perfect alternatief dan dure en complexe toestellen voor de verbetering van de luchtkwaliteit. Dus waarom zou je dan niet gewoon wat planten aan je kantoor toevoegen? Een slechte luchtkwaliteit kan veel gezondheidsproblemen veroorzaken en de overdracht van hoest en verkoudheid bevorderen. Er is een relatief simpele oplossing: planten.

Betere werkomgeving

Logischerwijs kunnen we het er allemaal over eens zijn dat onze stemming de omgeving is die onze stemming enigszins dicteert. Rommel kan gevoelens van desorganisatie of stress veroorzaken; open ruimtes kunnen rustgevend aanvoelen. Het toevoegen van kantoorplanten naar de site van plantingpower verbetert de algehele omgeving. Planten zijn namelijk visueel aantrekkelijk en studies hebben aangetoond dat werknemers zich gelukkiger voelen als ze een uitzicht hebben dat uitkijkt over groene vegetatie in plaats van een ander gebouw of straat.

Vanwege de sterke impact die ontwerp heeft op de stemming, is het logisch om een beetje tijd te besteden aan de omgeving waarin uw medewerkers werken.

Suggestie voor kantoorinrichting

Een ander, uniek en groen alternatief is een levende muur. Dit is in wezen een verticale tuin waar bloemen uit de muur groeien in plaats van uit de grond.

Deze zijn er in verschillende formaten – van het formaat van een echte muur tot het formaat van een klein canvas, zodat je het naadloos kunt invoegen in het bestaande decoratieschema van je kantoor.

Hopelijk heeft dit bericht je geïnspireerd om wat kantoorplanten aan je bedrijf toe te voegen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en een aanvraag te sturen.