seniorenhulp-logo

Mijn moeder heeft altijd met plezier in haar mooie woning gewoond. De laatste tijd is zij alleen wat slechter ter been en is zij niet meer zo zelfstandig als voorheen. Mijn moeder heeft al een werkster gehad maar uiteindelijk heeft zij besloten dat zij naar een verpleeghuis wilde gaan waar al haar vriendinnen zaten, zodat zij dagelijks contact heeft met mensen. Mijn moeder voelt zich snel eenzaam en dit komt ook nog eens omdat zij dementerend is. Zij vergeet snel dat mensen langs zijn geweest en daarom voelt mijn moeder zich eenzaam.

verhuisdozenHet verhuizen naar het verpleeghuis

Mijn plan was om een aantal mensen op te trommelen die mijn moeder zouden helpen met het verhuizen naar het verpleeghuis. Voordat ik hulp met verhuizing zou inschakelen had ik gekeken naar het huren van een busje. Deze busjes waren best prijzig en voor bijna het zelfde geld kon ik een verhuisdienst inschakelen die alles ook nog een zou inpakken. Het leek mij ideaal omdat mijn moeder anders eigenwijs alles zelf gaat inpakken. Door het bedrijf heb ik een offerte laten maken zodat ik een overzicht had voor de kosten en deze was heel erg aangenaam.

verhuisliftOp de dag zelf heeft het bedrijf alle spullen ingepakt en de meubels gedemonteerd, zodat deze makkelijk mee konden. Al deze spullen werden in het verpleeghuis ook nog eens uitgepakt en de meubels werden weer in elkaar gezet.

Mijn moeder was heel erg blij dat de nette mensen haar hadden geholpen met het inpakken. Het heeft ervoor gezorgd dat de overgang naar het verpleeghuis zonder stress verliep!