jee-o buitendouches om de dag mee te beginnen

bodyfit_lang2

Op mijn laatste vakantie naar Valencia hadden wij een heel mooi appartement met dakterras. Dit dakterras had een van de jee-o buitendouches. Het was eerst even wennen omdat ik nog nooit eerder buiten heb gedoucht maar het was zo verfrissend en de dag begon al gelijk goed. Ik heb op vakantie dus ook niet een keer binnen gedoucht omdat ik het buiten veel fijner vond.zwarte_buitendouche

Net als op vakantie

Toen ik thuis kwam heb ik gelijk gemerkt wat het verschil was tussen buiten en binnen douchen. Wij beschikken ook over een dakterras bij ons appartement thuis. Ik ben daarom maar opzoek gegaan naar een van die jee-o buitendouches.

Ik kwam via het internet uit op de website van bodyfit. Deze website verkocht ook de jee-o buitendouches en precies het model dat wij op vakantie hebben gebruikt. Gelukkig hebben wij genoeg privacy op ons dakterras dus daarom hebben we besloten om zo’n buitendouche aan te schaffen.

De buitendouche wordt in de winter niet gebruikt maar als de zon schijnt en als het wat warmer wordt dan ben ik wel de eerste die onder de douche gaat staan op het dakterras. We hebben in de zomer ook een zwembadje op het dak staan dus die buitendouche zorgt er dan ook voor dat we gewoon schoon het bad in kunnen.jeeo_by_lammert_moerman__douche_jeeo_ori

We hebben de douche besteld en omdat ik zelf best handig ben heb ik deze zelf geïnstalleerd op het dak. Er moest wel het een en ander gebeuren om lekkage te voorkomen maar ik weet zeker dat alles helemaal goed komt. Ik heb vanochtend de eerste douche genomen en ik moet zeggen dat deze beter was dan op vakantie!