Klassiek wonen voor u

U herkent ze snel, de klassieke jaren 30 woning die op veel plaatsen in Nederland onze ogen verblijd. Deze woning zijn gekenmerkt door een gigantische lijst en typische kenmerken die u niet kunt missen en waar iedereen wel een zwakke plek voor heeft. Weest daarom niet bang om voor een minder moderne uitstraling te kiezen wanneer u op zoek gaat naar een stijl voor uw nieuwe huis, het zal u verbazen wat er allemaal komt kijken bij de stijl van de jaren 30. Denk daarnaast ook goed na over de kosten bouwen huis.

Pracht aan kenmerken

Een typische jaren 30 woning kunt u allereerst herkennen aan de brede dakoverstekken die het oog trekken. Dit gaat vaak gepaard met gedetailleerd gevelmetselwerk en een entree met een luifel, wanneer dit goed wordt uitgevoerd zal iedereen die u komt bezoeken zich meteen welkom voelen als ze voor de deur staan, dus laat staan wanneer ze op uw bank zitten! De kenmerkende hoge plafonds zorgen er binnen voor dat uw huis er ruim en open uitziet en veelvoorkomende glas-in-lood ramen zorgen voor een prachtig effect wanneer de zon op uw ramen valt en de kleuren binnen voor een ware lichtshow zorgen.

Modern klassiek is de trend

Naast dat de stijl uit de jaren 30 herkenbaar, betrouwbaar, en op zichzelf al heel mooi is, komt de trend van het klassiek bouwen weer op. Moderne huizen hebben de afgelopen jaren de markt overgenomen maar er is een tegenbeweging begonnen waar men juist voor die klassieke, kenmerkende bouwstijlen kiest. U hoeft niet bang te zijn dat uw huis achter loopt op het hedendaags want moderne benodigdheden zullen altijd volledig aanwezig zijn, dat kan ook niet meer anders. De trend om terug te gaan naar herkenbare en betrouwbare stijlen is in opkomst en die hoeft u niet te missen.