Wij zijn sinds enkele weken officieel verhuisd naar onze nieuwe woning. Echter merkte we al vrij snel dat onze muren erg kaal zijn, met name de kinderkamers. Iets wat we niet zo graag zien maar waar we op dit moment even niks aan kunnen doen. Mijn vriendin baalde hier enorm van waardoor ze op het internet is gaan zoeken naar een oplossing hiervoor. Uiteindelijk was ze terecht gekomen op de website van Plakhetzelf.nl. Dit bedrijf heeft diverse muurstickers voor een zeer aantrekkelijke lage prijs! Nu dat ze maar al te graag iets wilde hebben om de muren op te fleuren heeft ze mij erbij gehaald. Als man zijnde kijk ik er toch anders heen als dat zij het doet denk ik dan…

plakhetzelf-logo-raamfolie-1000

Toch besteld

Persoonlijk vond ik het toch wel belangrijker dat de kamers van de kinderen er netjes uitziet. Dit omdat hun toch een bepaalde rust moeten hebben willen ze goed gaan slapen. Door op het internet te gaan zoeken naar andere bedrijven waar wij eventueel deze muurstickers kunnen bestellen ben ik alsnog bij hun terug gegaan. De kosten voor de aanschaf van deze stickers zijn bij hun aanzienlijk goedkoper. Tevens maken hun het ook mogelijk dat er een handleiding bij zit zodat je precies weet hoe gemakkelijk het gemonteerd moet worden op de muren. Je raadt het al wel, ik heb ze besteld!