Een lijst kopen kan in allerlei verschillende soorten maten en vormen, rond, rechthoekig, vierkant. Noem het en het is er. Voor ieder wat wils voor jouw woning. Maar natuurlijk ook op kantoor niet te missen om dat huiselijke gevoel terug te brengen. Wat natuurlijk erg belangrijk is om een goede werksfeer te creëren. Net als planten kunnen lijsten met foto’s erin erg veel sfeer brengen. Je hebt ook veel diverse soorten materialen zoals hout of plastic. Daarnaast zijn er veel kleuren en texturen die er in de lijsten kunnen terugkomen, zodat het precies past bij jouw interieur.

De perfecte foto kiezen

De foto komt echt tot leven wanneer het in een mooi lijstje zit. Door de glasplaat krijgt het een glossy look en komt de foto beter tot zijn recht. Veel mensen kiezen voor een collage vorm op de muur in de woonkamer. Vol met prachtige portretten van familieleden en vrienden. Natuurlijk kunnen sfeerfoto’s van prachtige stranden en bergen een erg rustig gevoel brengen in je woning. Maar natuurlijk ook op kantoor. Boren in de muur is niet altijd nodig, er zijn ook plak spijkers die je aan de muur bevestigd die gemakkelijk een lijst kunnen dragen. Een goedkope en makkelijke oplossing.

Optimaal je studentenkamer inrichten

Wat veel studenten vergeten is het inrichten van je kamer, je brengt er toch wel veel tijd door waardoor je je er thuis moet voelen. Dit kan op veel verschillende manieren, een kleurtje op de muur, een mooi salontafeltje of wat prachtige vazen met bloemen erin. Het hoeft natuurlijk niet duur te zijn, je kan voor je verjaardag een hoop vragen. Ga je zelf een lijst kopen?, je kunt de foto’s die je wilt inlijsten laten printen voor een paar euro bij een copyshop. Op deze manier krijg je het gevoel dat je toch thuis bent en kun je altijd terug kijken naar al die leuke herinneringen. Ook heb je voor de kleinste polaroid fotootjes lijsten.