Maak kennis met mijn relaxte bankstel

Aangenaam, ik zal me voor ’t gemak nog maar eens voorstellen, maar dan nu écht. Ik ben Bram en ik heb een confessie, ik heb iets op te biechten, en wel het volgende: ik hou van relaxen. Sterker nog, ik hou enórm van relaxen. Vandaag dus een artikel, totaal gewijd aan het meubelstuk dat tot mijn lievelingen hoort: mijn bankstel.

Ontspannen met de voeten omhoog op de bank

Kijk even mee naar enkele foto’s van de betreffende bank en raak vanzelf overtuigd van de enorme ontspanning die je hierin krijgt. Ik heb namelijk het vermoeden je wel een beetje mee te kunnen krijgen in mijn wereld en jouzelf daarmee misschien ook wel een beetje ontspannen te kunnen laten voelen – alleen van het idee al lekker met de voeten omhoog te kunnen in dit bankstel.

35

Dit is ‘m dan, mijn bank. Jaren geleden heb ik, gekscherend, samen met vrienden een naam bedacht voor ‘m: Frank de bank. Nou moet ik zeggen dat deze bank ook wel een naam verdient, ik spendeer bijna elke dag toch wel een fikse poos op ‘m en ben zeer gehecht aan z’n plezierige gezelschap. Wat ik er zo leuk aan vind? Voornamelijk de bijzondere eigenschap die je op onderstaande foto heel goed ziet weergegeven.

36

De bank voldoet aan precies de functie die ik het meest waardeer in een meubel als dit: je kunt er enorm goed op relaxen! Het onderstel is vooruit te schuiven zoals je voorheen alleen maar bij fauteuils zag. Hier is het echter toepasbaar op een gehele bank! Overigens kun je dit bankstel helemaal naar eigen wens vormgeven en is deze keuze dus optioneel – voor mij was het echter een voorwaarde, ik heb ‘m er specifiek op uitgezocht! Ik vind het heerlijk op deze bank uitgebreid te liggen en te genieten van goed gezelschap of lekker een filmpje te kijken.

 

4Het is een echte aanrader en als jij ook een zitbank helemaal naar gelang je eigen wensen wilt samenstellen, dan raad ik het je van harte aan eens naar de website van de firma Wortman te gaan. Zij bieden immers allerhande opties om je eigen bank vorm te geven, zeker een aanrader voor mensen met een soortgelijke voorkeur als ik!