Mooi en functionele afwerking

Steenstrips buiten

Van binnen is je huis perfect ingericht met prachtige wanden en plafonds, maar aan de buitenkant valt er nog wel het een en ander te verbeteren aan de gevels. Het metselwerk is niet meer wat het geweest is, veel beschadigingen waardoor je de gevels niet mooi meer krijgt. Toch wil je dat de uitstraling van je huis een beetje gelijk blijft aan wat deze nu is, door gebruik te maken van steenstrips buiten heb je een mooie nieuwe gevel en toch de uitstraling die je wilde behouden. Bij style4walls.com hebben ze een ruim assortiment steenstrips voor buiten.

Steenstrips buiten

Strakke buitengevels 

Of je nu een mooie strakke gevel wilt die de uitstraling heeft alsof deze gemetseld is, of je houdt van een gevel die er uit moet zien als een gevel die al oud is. In het assortiment vind je precies wat jij mooi vindt  op de gevel van je huis, maar je kunt steenstrips buiten natuurlijk ook aanbrengen op andere muren dan je woning. De strips voor buiten zijn speciaal vervaardigt dat ze tegen elke temperatuur kunnen, of het nu vriest of een warme dag in de zomer. Maar ook een fikse regenbui maakt voor de steenstrips niets uit, de strips zijn namelijk vervaardigd van uitstekende kwaliteit keramiek.

Steenstrips buiten

Geschikt voor diverse ondergronden

Met steenstrips buiten weet je zeker dat je een goede afwerking hebt van je gevels, de strips zijn ook eenvoudig aan te brengen op bijna iedere ondergrond. Of je nu een mooie strakke gevel wilt, of een gevel die precies past bij je jaren 30 woning het kan allemaal. Financieel zijn de strips ook aantrekkelijk, ze zijn voordeliger dan een nieuw gemetselde gevel of een gevel die compleet gerenoveerd moet worden. Kijk in de webshop van style4walls.com en sta versteld van de vele mogelijkheden voor je gevels.