Bekijk de mooie spiegel groot bij de Spiegelshop. Aldaar zie je de spiegel Nice en de spiegel Trent die in verschillende formaten verkrijgbaar is. De spiegel groot Sense is te omschrijven als vintage. Al de spiegels zijn van zeer goede kwaliteit en dat geldt ook voor de lijsten. De prijzen zijn laag in verhouding met de kwaliteit, en de Spiegelshop heeft een sale. Aldaar kun je net dat geluk hebben dat jij daar een spiegel vindt voor een zeer aantrekkelijke prijs. Bedenk dat een spiegel groot zoals de ronde Otis met een rond stalen lijst voor het leven is. Spiegels zijn heel duurzaam.

Naast decoratief is een spiegel uiterst functioneel

In ieder huis moet een spiegel groot aanwezig zijn. De spiegel Helsinki, die ook in verschillende maten verkrijgbaar is, kan goed in de hal. Dan nog een grote passpiegel in de buurt van de kledingkast, naast een spiegel in de badkamer boven de wasbak. Drie spiegels in één huis om te kijken of kleding goed staat, jezelf op te maken en haren te stylen, is het minimum. Als decoratie een extra spiegel groot in de woonkamer staat altijd goed. Al die spiegels kun je eenvoudig online kopen bij de Spiegelshop Hengelo. Aldaar wordt de spiegel zorgvuldig verpakt en toegestuurd.

Zelfs maatwerk is mogelijk vanwege een eigen lijstenmakerij

Omdat de spiegels zorgvuldig verpakt worden is de kans op schade nihil. Mocht je tussen het aanbod niet vinden wat je in feite zoekt, dan kun je altijd contact opnemen met de Spiegelshop. Maatwerk is mogelijk en dit vanwege een eigen lijstenmakerij. Dat betekent dat je precies die spiegel thuis gestuurd kan krijgen die jij wil hebben. Het assortiment wat je op de site ziet staan kun je als een indicatie beschouwen. Zoek je echt iets bijzonders, de spiegel Boston heeft een frame wat als design te omschrijven is. De Cuneo heeft fletse kleuren, en de Faro is zeer opvallend, bekijk het op de site.