Ontdek de voordelen van zonwerende folie

Heb jij in je huis, kantoor of winkel veel last van de zon die door de ramen naar binnen komt? Dan is het een goed idee om te investeren in zonwerende folie. Neem contact op met Glasblindering.nl en meld je aan voor een gratis glasanalyse. Profiteer van een vrijblijvend bezoek en ontvang advies over de beste oplossing voor jouw probleem. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan gauw verder.

Wat is zonwerende folie?

Zonwerende folie is eigenlijk precies wat de naam al zegt: folie dat de zon tegenhoudt. Nu zul je misschien denken dat dit helemaal niet handig is, omdat je dan de hele dag in het donker zit. Dat is echter niet het geval. De zonwerende folie houdt namelijk de zon buiten, maar laat het daglicht wel binnen. Ideaal, toch? Afhankelijk van het soort glas dat je hebt, bepalen de experts van Glasblindering welke soort folie het meest geschikt is en of het beter aan de binnen- of buitenkant geplaatst kan worden. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende kleuren, die onder andere invloed hebben op het spiegeleffect en de uitstraling van de ruit. Er zijn dus meer dan genoeg mogelijkheden om uit te kiezen.

Wat zijn de voordelen?

Het plaatsen van zonwerende folie brengt verschillende voordelen met zich mee. We hebben ze voor het gemak voor je op een rijtje gezet:

  • Ten eerst zorgt de folie er natuurlijk voor dat je geen last meer hebt van de zon in je ogen. Dit kan heel vervelend zijn als je aan het werk bent en met name op computerschermen zorgt dit voor veel irritatie.
  • De zonwerende folie zorgt bovendien het hele jaar door voor energiebesparingen. Doordat het niet alleen het zonlicht, maar ook de warmte van de zon buitenhoudt, zal je minder vaak de airco aan hoeven zetten. In de winter profiteer je van het feit dat de warmte juist wél binnen wordt gehouden. Zo zal de temperatuur minder snel dalen en hoef je niet altijd de verwarming aan te zetten.
  • Naast deze praktische voordelen, is het ook fijn dat men dankzij het folie minder makkelijk naar binnen kan kijken. Vooral bij ramen die zich langs een voet- of fietspad bevinden kan dit erg prettig zijn. Bovendien verhoogt dit ook de veiligheid. Wanneer mensen via het raam eenvoudig kunnen zien wat er allemaal op je bureau ligt, zullen ze eerder verleid worden tot diefstal. Daar maakt de zonwerende folie meteen een eind aan.

Al met al zijn er dus meer dan genoeg redenen om te kiezen voor het gebruik van zonwerende folie. Meld je nu aan voor een gratis analyse en ontdek wat het beste bij jou past.

Vragen of opmerkingen?

Ben jij geïnteresseerd in het laten plaatsen van zonwerende folie of wil je meer weten over de andere diensten van Glasblindering.nl? Neem dan gerust eens contact op met de klantenservice. Zij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en staan altijd paraat om jouw vragen te beantwoorden.