Op zoek naar een vloerput? Vind een groot assortiment vloerputten bij Aquaberg

Ben je bezig met een verbouwing in je woning? Of ben je misschien wel de gelukkige eigenaar van een eigen bedrijfspand en ben je van plan om het een en ander aan te gaan passen aan je interieur? Dan is de kans groot dat je op zoek gaat naar een vloerput van hoogwaardige kwaliteit. In een vloerput wordt al het overtollige vocht opgevangen en afgevoerd, en voorkomt daarmee dat er wateroverlast ontstaat. Daarnaast draagt een efficiënte put bij aan een veiligere en duurzame omgeving. Wij vertellen je graag meer over het bedrijf dat zich al jarenlang inzet voor de ontwikkeling en levering van vloerputten. Lees snel verder en ontdek alle voordelen van de producten van aquaberg.

Wat is een vloerput en waarom mag je deze specialist niet missen?

Een vloerput is een technische voorziening in de vloer van een ruimte. Het doel van dit onderdeel is het opvangen en afvoeren van vloeistoffen, zoals water en olie, maar ook van andere materialen zoals bijvoorbeeld zand of grind. De vloerput is zo ontworpen dat het afgevoerde materiaal in de leidingen terechtkomt en vervolgens wordt afgevoerd naar het rioolsysteem of een speciale opslagtank. Het gebruik van een put zorgt niet alleen voor een schone en opgeruimde vloer, maar voorkomt ook schade aan de constructie en eventuele gevaarlijke situaties door bijvoorbeeld uitglijden.

aquaberg is een bedrijf dat zich al jarenlang heeft gespecialiseerd in alles op het gebied van vloerputten en waterafvoer. Dit bedrijf is in 1968 opgericht door de heer De Koning. In de schuur van het woonhuis werden de eerste producten met de hand geproduceerd. Al snel groeide het bedrijf en was er behoefte aan een nieuwe locatie. Deze werd gevonden in het naastgelegen pand, maar ook dit bleek al snel te klein te zijn. Inmiddels is het bedrijf gevestigd in een modern pand op het industrieterrein van Doetinchem. De zoons van de oprichter hebben het bedrijf inmiddels overgenomen en runnen het nog steeds met veel passie. Het is een echt familiebedrijf waarbij de kwaliteit van de producten, innovatie en een goede relatie met de klanten hoog in het vaandel staan. Een aantal redenen om met aquaberg in zee te gaan:

  • groot assortiment vloerputten
  • hoogwaardige kwaliteit
  • voorkomt wateroverlast
  • efficiënte en veilige oplossing

De producten van dit bedrijf mogen met recht de beste en meest innovatieve producten genoemd worden. Met meer dan 50 jaar ervaring is dit bedrijf marktleider in Nederland en daarbuiten. De vloerputten van aquaberg worden gekenmerkt door de eenvoud in installatie. Daarnaast zijn de putten voorzien van een uniek waterdicht doek dat 8 keer beter werkt dan vergelijkbare doeken. Dit innovatieve bedrijf gaat zelfs zo ver dat je een vloerput van dit bedrijf in een normale en een inbouw variant kunt plaatsen. De vloerput van dit bedrijf is daarnaast voorzien van een uitneembare sifon. Dit maakt het schoonmaken nog eenvoudiger. En wil je nog meer voordelen van de producten van aquaberg weten? De medewerkers vertellen je er graag alles over.

Koop nu jouw vloerput van aquaberg

vloerputten van aquaberg is de oplossing voor al jouw problemen op het gebied van waterafvoer. De vernieuwde producten van aquaberg zijn bovendien aanzienlijk aantrekkelijker dan de oude producten. De vloerput is eenvoudig te installeren, de put zelf is voorzien van een doordachte constructie en de afwerking is van een zeer hoog niveau. Niet voor niets dat de producten van aquaberg goed verkopen. Wil jij meer weten over de vloerput van aquaberg? Neem een kijkje op de website www.aquaberg.com.