Screens ramen

Last van de zon die naar binnen schijnt en daardoor de temperaturen enorm kunnen oplopen? Wil je geen verduisterende gordijnen en dus het uitzicht wel behouden. Screens ramen is hiervoor de oplossing. Doordat je wel van binnen naar buiten kan kijken maar de zon niet naar binnen kan schijnen zullen de temperaturen enorm oplopen. Het oplopen van deze temperaturen is voor niemand fijn. Als het lekker koel is in je huis dan functioneer je vaak toch het beste. Door de zon kun je bank ook verkleuren, dit wil je graag voorkomen. Er zijn zoveel soorten gordijnen of andere soort constructies die de zon tegen kunnen houden. 

De kenmerken van deze screens ramen zijn:

  • Warmte en lichtgevend 
  • Daarnaast is er een instapmodel maar je kan het zo luxe maken als je wilt
  • De prijzen kunnen  verschillen
  • Het zicht naar buiten is dus ook mogelijk. Helemaal verduisterd ook.
  • Daarnaast kan je energie besparen.

Het vervelende zou zijn als de screens weg zouden waaien maar veel van dit soort constructies kunnen windvast zijn tot wel 145 km/u. 

Screens ramen

Constructies 

Je kan dit soort constructies in elk deel van je huis laten plaatsen, zo heb je vaak op de zolder dat het enorm warm kan worden. Als je dan een zonwerende scherm op het raam laat plaatsen zal je zien dat het al stukken minder kan worden. Dit soort schermen beschermen vaak ook je meubels. Zoals hierboven al beschreven heb je kans dat het je bank of andere meubels kan verkleuren. Deze kleur komt dan niet meer uit je bank of andere meubels. Als je dit soort constructies wilt kan je online vaak wel wat bedrijven vinden die het graag voor je ophangen. Doordat je energie en prijzen kan besparen is dit vaak een uitvinding voor velen.