Somfy handzenders voor elk rolluik!

Somfy handzenders

Jij wilt graag een rolluik thuis en dat wordt dan ook zeker aangeraden. Rolluiken of zonwering is erg populair om te hebben op een slaapkamer. Vooral als jij het niet meer met de hand omhoog of omlaag moet doen. Tegenwoordig kan het ook met somfy handzenders. Er zit dan gewoon een kleine motor gekoppeld aan een zender. De zender reageert dan om de handzender. Dit is super handig, want met een druk op de knop gaat het scherm omhoog of omlaag. Het is dus zeker iets wat jij moet hebben als je een rolluik of zonwering neemt. Natuurlijk is het met de hand een kleine moeite, maar het kost wel meer werk met het installeren. 

Waarom?

Het gebruiken van somfy handzenders is erg makkelijk. Daarnaast is er ook erg veel keuze tussen verschillende handzenders. Wanneer jij bijvoorbeeld verschillende zonweringen hebt die je kunt aansluiten op een handzender dan is het super handig. Zo bedien jij ze met een druk op de knop. Vaak kun je ook nog eens switchen tussen verschillende rolluiken. Het is wellicht een kleine moeite om ze met de hand open en dicht te doen, maar als het tijd kan besparen waarom zou je het dan niet doen? Natuurlijk moet je er wel wat voor betalen, maar dat wordt het zeker waard als je het eenmaal gebruikt.

Somfy handzenders

Opties

Je hebt keus uit verschillende somfy handzenders. Zo heb je bijvoorbeeld schakelaars die je aan de muur kunt plakken. Hierdoor raak je het niet kwijt. Ook kun jij makkelijk het scherm open en dicht doen als je de kamer binnen loopt. Tuurlijk heb je ook nog de keuze uit een handzender in de vorm van afstandsbediening. Dit is makkelijk wanneer je verschillende schermen hebt die je open en dicht wilt doen. Je kunt namelijk switchen tussen de verschillende schermen.