Speels effect van de Magic Carpets tappijttegels

bkeus1Een nieuwe ontdekking van mijn zijde betekent de Magic Carpets tappijttegels, die pas recentelijk onder mijn aandacht zijn gekomen. Immers, in het kader van de verbouwingen hier aan het huis kom je soms voor keuzes te staan. Mijn keuze betrof dit keer dus de vloerbedekking, nogal een belangrijk thema. Ik wilde graag dat deze isolerend werkte, dat deze geluiddempend werkte, dat deze handig in het schoonmaken en überhaupt in het leggen was en ik wilde dat deze sfeer gaf aan de kamer. Natuurlijk is een houten vloer door mijn gedachten geschoten, deze is immers echt sfeervol en het had mijn meubels goed doen uitkomen. Ik vond het echter toch niet gezellig genoeg, uiteindelijk, en heb besloten een andere richting in te gaan slaan.

Tapijttegels van slechts vijftig cent per stuk!

Naamloos4Een vriend attendeerde me toen op het bestaan van tapijttegels, waarmee je een eigen patroon op de vloer kunt leggen. Een gewoon tapijt vind ik persoonlijk niet spannend genoeg, dat vind ik te egaal – het leuke van de tegels is juist dat je kunt variëren in aangezicht, dat je kunt spelen met de ruimte. En dus kocht ik een hele partij Magic Carpets tappijttegels die in de uitverkoop waren en waar je maar vijftig cent aan kwijt was! Ik kan me weinig andere vloerbedekking van twee euro per vierkante meter bedenken, persoonlijk. Het leuke is dat er een heel wisselend patroon op de vloer ligt, een heel speels gezicht, precies wat ik van tevoren al gewenst had voor de woonkamer! Ik heb enkele foto’s en een filmpje van de mogelijkheden met dit soort tegels toegevoegd aan dit bericht, opdat je kunt zien wat ik bedoel. Ik hoop je te hebben kunnen inspireren met deze gemakkelijke en voordelige oplossing voor op de vloer!