Stoombadmelk is een ideaal product voor onze spa

bodyfit

bodyfit

Lekkere geuren

Een tijd geleden heb ik stoombadmelk gekocht. Je vraagt je misschien af wat stoombadmelk is, dat deed ik zelf namelijk ook. De melk werd mij aangeraden en in eerste instantie dacht ik niet dat dit een product voor mij zou zijn. Ik heb namelijk geen stoombad! Althans, dat dacht ik. Maar een stoombad is ook een ander woord voor een sauna en die hebben wij natuurlijk wel. Sauna geuren zijn dus een ander woord voor stoombadmelk en dat kon ik dus inderdaad goed gebruiken. De melk is een vloeistof die ervoor zorgt dat jouw thuis spa erg lekker ruikt. Ook als je flink begint te zweten, heb je daar geen last van maar waan je je in een heerlijk geurende oase van rust. Ideaal toch! Er zijn verschillende soorten geuren voor je stoombad of sauna te koop. Mijn favoriet gaat vaak uit naar rijke, kruidige geuren. Wat is jullie favoriet?

bodyfit

Nog meer producten

De stoombadmelk kwam van Bodyfit, daar bestel ik ook regelmatig producten voor de schoonmaak van het zwembad. Dit keer heb ik dus een extra grote bestelling gedaan. Erg prettig, want zo hoefde ik maar 1 keer te bestellen en ook maar 1 keer verzendkosten te betalen. De producten waren al na 3 dagen binnen en die kon ik dus gelijk gaan gebruiken! Het verbaast je vast niet als ik zeg dat ik de sauna in huis erg vaak gebruik! Nieuwe geuren zijn dus een prima aanvulling, heerlijk! Ik weet dat een sauna echt een luxe is en daar ben ik erg dankbaar voor, moet ik eerlijk zeggen.