De superwoonwinkel.nl is een webshop waar allerlei spullen voor in huis te koop worden aangeboden. Het gaat vooral om handige artikelen die het leven gemakkelijker maken. Zoals tafelkleden, deurmatten, beschermende gordijnen en matten voor in de badkamer, artikelen in de tuin, verlichting, vliegengordijnen, raamfolies en nog vele andere producten. Kortom, bij de superwoonwinkel.nl vind je al die producten die net tussen wal en schip vallen bij de gewone interieurwinkels, maar die wel heel handig zijn in huis. Om je te assisteren en adviseren heeft de superwoonwinkel.nl enkele handige tools ontwikkeld, die je helpen om een goede keuze te maken.

Verdeling in categorieën

Het aantal artikelen voor in huis is overweldigend groot en daarom maakt de superwoonwinkel.nl gebruik van categorieën om de artikelen beter vindbaar te maken. Door simpelweg met de muis over een categorie in de menubalk bovenaan de site te bewegen verschijnt een submenu met een nadere opsplitsing van de artikelen. Dat leidt soms tot verrassende dingen. Als je bijvoorbeeld op de categorie ‘tuin’ gaat staan krijg je als subcategorieën de keus uit ‘tuinkussens’, ‘konijnenhokken’ en en ‘kippenhokken’. Door die verrassende onderwerpen is het ontzettend leuk om eens goed rond te snuffelen op superwoonwinkel.nl.

Afrekenen bij superwoonwinkel.nl

De superwoonwinkel.nl lijkt qua diversiteit wel wat op een vlooienmarkt. Je vindt er allerlei verbazingwekkende artikelen tegen zeer scherpe prijzen. Om de producten die je bestelt af te rekenen heb je ruimschoots keuze uit betaalopties. Uiteraard kun je afrekenen met behulp van iDeal. Dat wordt door verreweg de meeste klanten uit Nederland gedaan. Het afrekensysteem van PayPal wordt ook ondersteund, evenals afrekenen met een creditcard. Een bijzondere methode, waarbij kan worden betaald nadat de producten zijn afgeleverd, is Klarna. Dat is een systeem waarbij je via e-mail een betaalverzoek met een link krijgt toegestuurd. Je moet de producten binnen 14 dagen betalen.