holland warmte

holland warmteHet kopen van een CV ketel is iets dat veel mensen onderschatten. Ik doe dit niet en daarom doe ik mijn aankoop bij Holland Warmte. Dit bedrijf staat namelijk garant voor kwaliteit en dat is iets dat ik toch wel erg belangrijk vindt bij het kopen van een CV ketel. Dit komt omdat ik een aantal jaar geleden een ketel gekocht heb van een onbekend merk. Ik dacht toen geld te besparen maar dit is juist niet het geval.

Op het moment dat je een goedkope ketel koopt dan lijkt dit in eerste instantie erg mooi. Het wordt helaas wat minder mooi als je tijdelijk zonder warm water en verwarming komt te zitten. Vervolgens bel je een monteur van dit bedrijf en duurt het allemaal erg lang. Dit wilde ik niet meer en daarom heb ik mijn vorige ketel gekocht op de website van Holland Warmte. Mijn broer vertelde me namelijk over dit bedrijf en hij zei dat zijn ketel van top kwaliteit is en dat hij nooit problemen heeft. Dit wilde ik ook wel en daarom besloot ik om op de website te kijken.

hollandHandige tip!warmte

Dankzij mijn broer besloot ik dus om op de website te kijken. Dit was een goede keuze want op de website kwam ik al snel de CV ketel tegen die ik wilde hebben. Deze heb ik toen der tijd besteld en inmiddels heb ik hem al twee jaar. Ik heb tot nog toe geen problemen gehad en dat is erg fijn!