zwembad

polyesterEen polyester zwembad is echt een aanrader. Dit zijn prachtige zwembaden die te koop zijn op de website van Bodyfit. Een normaal zwembad is natuurlijk al hartstikke mooi maar dit is al helemaal een aanrader. Wij hebben pas geleden zo’n bad aangeschaft en daar hebben we erg veel plezier van. Het bad ziet er prachtig uit en buiten dat is het ook heel lekker om er in te zwemmen.

Een polyester zwembad straalt net wat meer uit dan een normaal zwembad. Het is net wat luxer en dat vonden mijn vrouw en ik erg mooi. Onze kinderen nemen regelmatig vrienden mee om te zwemmen en dat is natuurlijk erg leuk om te zien. Pas geleden kwam een ouder van een vreindje van mijn jongste zon naar ons toe. Hij vertelde dat hij ook een zwembad wilde kopen en dat hij die van ons eigenlijk wel erg mooi vond. Hij vroeg zich daarom af waar we het bad gekocht hadden en ik vertelde hem toen dat we dit bij Bodyfit gedaan hadden. Hij vertelde dat hij dit overwoog en dat hij me nog zou vertellen of hij het bad zou gaan kopen.

zwembadEen leuke tip!zwemmen

Pas geleden kwam diezelfde ouder weer naar me toe. Hij vertelde dat hij een zelfde bad had gekocht en dat hij het een goede keuze had gemaakt. Hij bedankte me voor de tip en binnenkort ga ik een keer langs om het bad te bekijken. Ik ben in ieder geval erg benieuwd.