2Bij het opknappen van mijn huis kwam ik al in aanraking met het bedrijf Woonst, een loodgietersbedrijf waarover er hier in de regio zeer goede verhalen de ronde deden, te vinden via de website http://deloodgietereindhoven.nl/. Zij renoveerden voor mij de onderdelen die er in dit oude huis echt aan toe waren om opgeknapt te worden. Bij een frisse start in een woning hoort mijns inziens namelijk ook echt een daadwerkelijk frísse start en nieuwe leidingen horen daar zeker bij. Ik had al zeer goede ervaringen met Woonst en schakelde het bedrijf dan ook in, toen er onlangs bij mij thuis iets geheel onfris plaatsvond.

Keer op keer kun je van deze loodgieters aan

Handyman repairing a radiator in bright roomZeer onvoorzien trad namelijk een verstopping op van het toilet en ik was maar wat blij de spoedlijn van Woonst in te kunnen schakelen, dit is niet iets waarmee je te lang wilt blijven rondlopen. Voor je het weet loopt het bovendien uit de hand en heb je allerlei onherroepelijke schade in je woning, met bijvoorbeeld overstromingen of lekkages. Bovendien gaf het geheel een niet al te fijne geur die zich al snel door mijn woning verspreidde, een waar ik echt onpasselijk van werd. Gelukkig kan ik goed opschieten met mijn buren en kon ik direct bij hen naar het toilet. Echter, je wilt een probleem als dit natuurlijk zo snel mogelijk verholpen hebben in je eigen woning en daarom vond ik het prettig weer van Woonst op aan te kunnen. Frowning plumber repairing sink in public bathroomIk besloot hen daarom een beetje promoten hier op mijn blog, want de bedrijven waar je echt in gelooft en je keer op keer van op aan kunt, die zijn het waard om in het zonnetje te zetten.

Kijk daarom zelf ook eens op de website http://deloodgietereindhoven.nl/ voor meer informatie en de mogelijkheden voor je eigen situatie.