Vijf voordelen van een hoogte verstelbaar bureau

Er zijn veel voordelen wanneer je werkt aan een hoogte verstelbaar bureau. Niet alleen zijn deze bureaus ideaal om mensen van verschillende lengtes allemaal een fijn en passend bureau te kunnen geven. Maar dankzij deze bureaus hoeven daar ook nog eens niet allemaal verschillende bureaus aangeschaft te worden. Er zijn vijf voordelen aan het werken aan een sta bureau die mensen snel vergeten. In de hieronder staande kopjes worden de verstelbare bureaus vergeleken met de meer klassieke modellen en worden de grootste voordelen beschreven. Deze nieuwe bureaus zijn de toekomst van kantoormeubelen en dat is duidelijk te merken aan de opkomende populariteit van de artikelen.

De vijf grootste voordelen van deze bureaus

Zoals genoemd zijn er vijf grote voordelen aan het aanschaffen van een hoogte verstelbaar bureau, voor zowel particulieren als bedrijven. Het eerste voordeel is misschien het meest voordehand liggend, namelijk het voorkomen van rugklachten. Veel rugklachten worden veroorzaakt door acht uur per dag in dezelfde houding zitten. Het tweede voordeel is makkelijker weglopen. Deze ligt iets minder voor de hand, wanneer je staand werkt kan je makkelijk weglopen naar meetings etcetera wat tijd bespaard. Verder bevordert staand werken de productiviteit. Hersenen werken beter wanneer het lichaam actief is, daarom heb je vaak meer concentratie na de lunchpauze of wanneer je net op werk komt.

Nog een aantal voordelen van deze handige bureaus

De hierboven genoemde voordelen was nog niet alles. Een ander groot voordeel van staand werken is namelijk dat het zelfs ziektes kan voorkomen. De juiste combinatie van zittend- en staand werken helpt mee bij het voorkomen van ziektes als obesitas en diabetes. Tot slot is het tijdbesparend, het is namelijk bewezen dat staand vergaderen stukken sneller gaat zonder dat het invloed heeft op het maken van belangrijke beslissingen. Dit scheelt niet alleen geld en tijd voor het bedrijf maar het is ook nog eens fijn voor de medewerkers omdat de dag daardoor vlotter lijkt te lopen en het een meer voldoenend gevoel geeft na een lange en productieve werkdag.