Voor overstappen alles in 1 heb ik de juiste website voor je

logoVandaag een ervaring die ik tijdens mijn verbouwing heb op gedaan. Wanneer je gaat verhuizen moet je natuurlijk allemaal andere en nieuwe abonnementen afsluiten. Zodoende moest ik ook een andere internetprovider afsluiten. Dit omdat de huidige provider geen pakketten heeft in de regio waar ik woon. Omdat ik zelf dit soort dingen, hiermee bedoel ik internet, telefonie en digitale tv, graag allemaal bij één aanbieder wil regelen moest ik overstappen. Overstappen alles in 1 leek mij ook moeilijk, omdat je dan bij alle drie contact op moet nemen en het allemaal opzeggen. Ik moet eerlijk bekennen dat ik hier geen zin en tijd voor had. Ook kost het vaak nog veel, omdat je ‘uren lang’ in de wachtrij moet staan voordat je geholpen wordt. Zo ben ik online gaan zoeken naar bedrijven die dit voor mij kunnen doen. Ik ben uiteindelijk uitgekomen bij 123internet-tv.nl. Hun concept werkt simpel. 

gallery-thumb3

Wat moet je doen?

img3Als je op de site bent hoef je alleen maar jou postcode in te typen en dan geven zij een compleet overzicht. Ook geven zij alle informatie om overstappen alles in 1 te vergemakkelijken. Wanneer je dit dus gedaan hebt krijg je een overzicht van de aanbieders bij jou in de regio. Dit zijn niet alleen de bekende namen zoals UPC, KPN en XS4ALL, maar ook de wat minder bekende. Met dit overzicht heb je al een hoop informatie, maar 123internet-tv.nl maakt het mogelijk om te filteren. Dit kun je doen op bijvoorbeeld kosten per maand, of specifieke downloadsnelheid. Heb je een keuze gemaakt dan hoef je alleen nog maar een formulier in te vullen, zij nemen dan al het werk verder uit je hand en regelen de rest. Ik raad jullie dan ook aan hun eens te bezoeken, zij maken overstappen alles in 1 prettig.