Waar kun je Sikkens Rubbol XD High Gloss voor gebruiken?

sikkens rubbol xd high gloss

Misschien is het je wel een keer overkomen, je zit lekker in de tuin, maar je hebt toch het gevoel dat het net niet helemaal goed zit. Je mist namelijk iets. Dan kan het zo zijn dat je de schutting niet hebt geverfd. Dit is misschien een klein detail, maar daar gaat het altijd om. Een perfecte tuin krijg je alleen wanneer je de details ook meeneemt. Mocht je dan de schutting nog een mooi kleurtje willen geven dan kun je het best kiezen voor Sikkens Rubbol XD High Gloss. Dit is namelijk een goede kleurvaste lak die jaren lang mee gaat. Ook zal het prima geschikt zijn voor elk seizoen en heb je dus te allen tijde een mooie kleur in de tuin.

Droogtijd

Natuurlijk is het belangrijk dat je de lak goed laat drogen voor je er iets anders mee gaat doen. De droogtijd van Sikkens Rubbol XD High Gloss is ongeveer acht uur. Mocht je er nog een laag overheen willen verven dan zul je het achttien uur moeten laten drogen zodat je zeker weet dat de eerste laag volledig is gedroogd. Na acht uur zal het namelijk niet meer afgeven, maar als je er met nieuwe verf overheen gaat kan het zo zijn dat het van binnen nog niet goed droog is.

sikkens rubbol xd high gloss

Kleuren

Er zullen ook meer dan genoeg kleuren zijn waar je uit kunt kiezen. Het voordeel hiervan is dat je eigenlijk altijd wel Sikkens Rubbol XD High Gloss kunt vinden voor bij jou in de tuin. Je wilt namelijk niet dat een kleur net niet perfect is. Dan kom je namelijk net te kort bij de details. Om ervoor te zorgen dat je dus een perfecte schutting krijgt moet je goed onderzoek doen en niet voor de eerste beste lak kiezen.