Waarom een olijfboom kopen een goed idee was

Olijfboom kopen

Als een moeder van twee kinderen is het soms wel eens lastig om iets voor mijzelf te doen. Mijn man werkt fulltime terwijl ik ook bijna full-time werk om ook een beetje voor de kinderen te zorgen. Ik heb het eigenlijk altijd heel erg druk en dat is niet altijd even fijn. Zo kom ik namelijk amper toe aan mijn hobby tuinieren, iets wat ik heel erg leuk vind. In deze tekst ga ik het hebben over waarom tuinieren zo leuk is en over waarom een olijfboom kopen een heel goed idee was. Blijf dus lezen!

Olijfboom kopen

Waarom is tuinieren zo leuk?

De reden dat ik tuinieren zo leuk vind is niet zo simpel uit te leggen. Ik vind het heel erg leuk om bepaalde delen van het huis in te richten en het helemaal mijn eigen te maken. Helaas is deze rangorde al snel door de war door mijn kinderen en mijn man die hun eigen richting geven aan het huis. De tuin is de enige plek waar eigenlijk alleen ik kom en dat zorgt ervoor dat de tuin helemaal is ingericht over de jaren heen zoals ik dat wil. Dat vind ik een fijn gevoel. 

Waarom een olijfboom kopen zo goed idee was

Afgelopen jaar besloot ik om een olijfboom te kopen. Dit deed ik omdat ik olijfbomen er goed uit vind zien en ik vind ze ook een exotische uitstraling hebben. Na een maand in de grond te hebben gezeten, was de boom gewend aan het Nederlandse klimaat en toen ging de boom groeien. Ik ben tot op de dag van vandaag nog steeds heel erg blij met deze aankoop omdat de olijfboom echt een hele mooie boom is en het ook echt een verrijking van mijn tuin is. Ik zou het iedereen aanraden om deze hele mooie boom te kopen.