Waarom kiezen voor steenstrips?

steenstrips

De muur in huis aanpakken kan natuurlijk op verschillende manieren. Neem bijvoorbeeld steenstrips. Dit zijn dan daadwerkelijk strips met daarop steen. In veel gevallen wordt er natuursteen gebruikt. Je zult ook zien dat dit de mooiste steensoort is die je hiervoor kunt gebruiken. Natuursteen komt echter in veel soorten dus dat betekent ook dat je uit veel soorten strips kan kiezen. Het voordeel hiervan is ook meteen dat het dus past bij veel soorten interieur. Mocht je bijvoorbeeld veel grijstinten hebben dan kun je kiezen voor een mooie grijze steensoort zodat je wel een mooi geheel behoudt.

De ondergrond

Wanneer je dan gaat kijken naar de ondergrond die je hebt op jouw muur zul je in veel gevallen de steenstrips direct aanbrengen. De strips zullen ook met een zelfklevende laag komen dus vaak is lijm ook niet nodig. Je hebt alleen kit nodig wanneer je een spachtelputz muur hebt. Gebruik je geen kit dan zul je zien dat de strips dus niet goed blijven zitten en je zo ook problemen krijgt. Het is namelijk niet mooi wanneer de strips loslaten of verzakken.

steenstrips

Overal in huis

Verder is het ook handig om te weten dat je steenstrips overal in huis kunt ophangen. Het maakt dus niet uit of je het in de keuken wilt hebben hangen, op de slaapkamer of alleen bij de openhaard, alles zal mogelijk zijn. Kijk wel altijd goed welke je dan het best kan hebben en of je eventueel nog andere benodigdheden moet aanschaffen voor de strips. Zo voorkom je namelijk dat je twee keer moet bestellen of misschien zelfs terug moet naar de winkel. Dit kost natuurlijk weer een hoop tijd en die tijd kun je beter op een andere manier spenderen.