Welke kranen kies ik voor mijn moderne woning?

Ben je momenteel aan het bouwen of renoveren en weet je niet goed wat voor soort stijl je wilt integreren in je woning? Wel, de nieuwste trend is de industriële look door zijn tijdloze stijl en simpele uitvoering. Deze look is tijdloos door de combinatie van witte muren met zwarte accessoires. Zo is momenteel standaard om je muren wit te verven en je ramen en binnendeuren met zwart metaal te coaten. Zo ziet je woning er meteen proper en groot uit en daarnaast ook modern voor veel volgende jaren. Zwarte kranen zijn hierdoor een element in de industriële look.

Kies voor zwart

Wanneer we spreken over zwarte kranen, bedoelen we niet enkel de badkamer. Ook in de keuken is de integratie van zwart de nieuwste trend. De nieuwste keukens zijn namelijk zwarte kastjes en kranen met een marmeren werkblad. Zo combineer je extravagante stijl met tijdloos, ook in de keuken. Vooral wanneer je living wit met zwart is, is dit het mooiste om dit zo ook door te trekken naar de inrichting van je keuken. Zeker wanneer deze vlak naast of in de living gesitueerd is. Op websites zoals mastello.nl kan je de verschillende soorten kraan stijlen bekijken voor in je badkamer en keuken zodat je zo meteen inspiratie kan opdoen voor je project.

Matte of glimmend?

De grootste vraag die je je waarschijnlijk zal stellen nadat je hebt beslist om voor zwarte kranen te kiezen, is of je liever matte of shiny kranen kiest voor bij je thuis. Een glimmende look is meer traditioneel en ziet er duurder uit. Een matte look is dan weer eerder ruw en leunt meer tegen de echte industriële look, vooral wanneer je enkele bakstenen muren hebt. Natuurlijk hangt je keuze af van je smaak en persoonlijke stijl. Het enige waaraan je moet denken, is dat je op glimmende kranen makkelijker vuil en stof ziet dan op matte kranen. Indien je dus voor comfort kiest, kies je beter matte.