Wilt u samenwerken met een goede aannemer in Enschede?

Voor mijn opleiding bouwkunde zat ik inmiddels in mijn laatste jaar en werd het tijd om eens te gaan kijken naar verschillende bedrijven en aannemers waar ik mijn eindstage zou kunnen gaan doen. Ik had eerder al een keer stage gelopen, maar wilde mij graag zo breed mogelijk ontwikkelen en dus mijn laatste stage bij een ander bedrijf doen. Ik was daarom aan het zoeken naar een aannemer in Enschede die een stagiair zocht en waar ik genoeg uren zou kunnen meelopen en uiteindelijk zelf zou kunnen doen om genoeg te leren. Ik vond het belangrijk dat het een bedrijf was die goed aangeschreven stond bij zijn klanten en die mooie projecten wist te bewerkstelligen. Ik besloot om simpelweg te beginnen met zoeken bij de zoekmachine op internet. Ik typte daar de woorden aannemer in Enschede in en besloot de verschillende websites die boven kwamen te gaan bekijken. Als een website mij zou aanspreken, kon ik altijd nog contact met het bedrijf opnemen om te vragen of ze zaten te wachten op een leuke, leergierige stagiaire. Ik bekeek een paar websites, maar had pas een klik en een goed gevoel toen ik de website bouwgroephuiskes.nl opende. De manier waarop de website was opgebouwd en de goede info die de site gaf sprak mij direct aan. Ook liet de website verschillende projecten van deze aannemer in Enschede zien, waardoor ik direct een beeld kreeg van wat voor soort projecten en welke werkstijl deze aannemer in Enschede had. Dit vond ik fijn om van te voren te weten, want dan kon ik beoordelen of die manier van werken en stijl bij mij paste voordat ik contact opnam met dit bedrijf. Op die manier zou ik mijn tijd, maar ook de tijd van het bedrijf niet verspillen. Ik las dus alle informatie op de website door en hierdoor kreeg ik al een heel goed beeld. De website vertelde dat dit bedrijf specialist was in particuliere woningbouw, en dat was het soort bedrijf waar ik naar op zoek was. Ook deden zij alles zelf en gaven weinig uit handen, een werkstijl die mij ook heel goed beviel.

Voor een aannemer in Enschede dient u op deze site te kijken

Ik besloot dat dit een prima bedrijf was en besloot daarom direct contact te leggen om te kijken of ze wellicht interesse hadden in een stagiair. Ik belde het telefoonnummer wat ik op de site vond en kreeg direct een aardige mevrouw aan de telefoon. Zij nam mijn gegevens op en gaf aan dat ik later teruggebeld zou worden. Er zat voor mij daarom niets anders op dan wachten, maar ik had wel het idee dat ik mijzelf redelijk goed verkocht had aan deze aannemer in Enschede

Veel kennis en kwaliteit bij dit bedrijf

Uiteindelijk heb ik de kans gekregen een tijd met dit bedrijf mee te kijken en ik kan dit bedrijf enkel maar aanraden om de volgende redenen:

  • Deze aannemer in Enschede heeft heel veel kennis van zaken
  • De aannemer in Enschede levert een hele goede kwaliteit
  • De medewerkers zijn zeer vriendelijk

Bent u ook op zoek naar een aannemer in Enschede, neem dan vooral een kijkje op deze website.