Woonkamer tegels, geweldig mooi.

Ik zal beslist niets anders meer dan woonkamer tegels in mijn huiskamer willen hebben. Voorheen was ik altijd een voorstander voor vaste vloerbedekking, maar nu ik tegels heb zal ik niet anders meer willen. Nu ik wat ouder ben geworden, en inmiddels kinderen en meerdere huisdieren rond heb lopen, ben ik zeer blij met woonkamer tegels. Regelmatig valt er wel iets op de grond, is het niet een glas limonade, dan wel een hond die met vieze poten door huis huis rent. En wat is dan makkelijker om even een dweil door het huis te halen, en alles is weer blinkend schoon en fris. Voorheen met de vaste vloerbedekking was het altijd een ramp om het weer schoon te krijgen. Ik ergerde me er dan ook enorm aan de vlekken die in de vloerbedekking bleven zitten. Schaamde me enorm zodra ik visite kreeg, zelfs met meerdere vloerkleden waren deze vlekken niet te verbergen. Enige nadeel met mijn tegels is dat als er nu een glas valt deze ook echt kapot is, op de vloerbedekking bleef deze vaak heel. Maar ondanks dit zal ik beslist niet meer zonder mijn tegels willen. Ik heb nog nooit zo een mooi en vooral fris huis gehad.  foto_01-300x199

Mooi resultaat.

Dankzij woonkamer tegels is mij heel wat ergenis uit handen genomen. Ik hoef er niet steeds op te laten als er iets op de grond valt, of dat er weer een hond met vieze poten door de kamer rent. Nee ik kan nu tenminste genieten van mijn mooie woonkamer. KJLogo