Zoveel keuze bij Brugman Traprenovatie

Dit blog wilde ik even schrijven omdat ik versteld stond van de keuze bij Brugman Traprenovatie. Dit bedrijf is een bedrijf die klaarstaat voor verschillende soorten klussen aan trappen. Nu is het niet alleen de trap zelf, maar ook kun je er terecht als het gaat om de onderdelen van een trap. Brugman Traprenovatie is even kort gezegd de beste in zijn sector en daarom schrijf ik hier ook over.

trap2

Zoveel mogelijkheden

Eerst zal ik even uitleggen hoe ik bij dit bedrijf terecht ben gekomen. Ik woon dus al op mezelf en moet dus alles onderhouden. Nu liep ik laatst van de trap af en brak zo maar ineens mijn trapleuning af, dit was natuurlijk levensgevaarlijk en het zag er niet uit! Dus wilde ik zo snel mogelijk een nieuwe trapleuning, daarnaast wilde ik even de trap een up-to-date make over geven want het was zo’n houten versleten trap. Veel offertes aangevraagd, lange wachttijden, en alles leek tegen te zitten. Totdat ik bij dit bedrijf kwam, ze konden in korte tijd mijn trap renoveren en een nieuwe trapleuning zetten natuurlijk. Dit voor een goede prijs, ze waren zeer klantgericht en vroegen meerdere malen wat ik voor ogen had en wat ik precies wilde. Alles was mogelijk, van opnieuw schilderen tot nieuw leggen enzovoort.

trap7

Uiteindelijke resultaat was perfect, en de kwaliteit is niet te evenaren. Het is nu al een hele poos geleden maar er zitten nog geen beschadigingen aan en er zijn nog geen mankementen te herkennen, kort gezegd is dit gewoon helemaal top!