Aanrader: een zeer luxe doch goedkope loungeset

Vandaag een bericht met het oog op het heerlijke weer dat er dit voorjaar weer aan gaat zitten komen. Ik kijk graag vooruit – en er is niets leuker dan vooruitkijken naar de aankomende lente. We zijn de winter op zeker moment zó zat, dan is het echt weer tijd voor een wat aangenamer weertje. Geen wonder dus dat ik dat in mijn hoofd (en op het web bovendien) vast opzoek. Een goede tip voor een lekker buitenleven is deze loungeset van het merk Global Source Asia.

2

Ontwerp je eigen bank

Het is een set die ik trof terwijl ik aan het surfen was voor een nieuwe aanbesteding in mijn tuin. Natuurlijk let ik altijd op de prijs, een die in dit geval zeer voordelig is, maar ook naar de stijl en de kwaliteit van de uitvoering. In dit geval vind ik dat wel zeer bijzonder, want kijk eens naar de klasse die het uitstraalt – en die het dientengevolge je eigen achtertuin ook geeft!

3

Bovendien biedt het een ongelooflijk voordeel voor een loungeset als deze te gaan omdat je er enorm veel vrijheid krijgt – vrijheid voor je eigen keuze. Je geheel eigen twist kun je geven aan dit model, omdat je kunt kiezen voor je eigen bekleding en de stijl en soort vlechtwerk. Eerst even het eigen vlechtwerk. Je kunt kiezen voor allerlei types van het vlechtwerk. Houd je bijvoorbeeld van een wat grover gevlochten lounge set, dan kun je daar hiervoor kiezen. Bovendien kun je je eigen kleur eraan geven en de set dus naar eigen wens vormgeven, precies op een manier die bij je eigen tuin past.

4

Ook een voordeel is dat je hetzelfde met de kleur en de stofsoort van de kussens kunt doen. Dat biedt vele voordelen, want zoals je wel ziet zijn er vele kleuren mogelijk.